Czy mąka lub cukier mogą być niebezpieczne w kuchni? O wybuchowości pyłów spożywczych
śr., 17 wrz
|Wrocław
Czas i lokalizacja
17 wrz 2025, 10:00 – 11:00
Wrocław, A-4, Smoluchowskiego 21, 50-372 Wrocław, Polska
O wydarzeniu
Tytuł spotkania:
Czy mąka lub cukier mogą być niebezpieczne w kuchni? O wybuchowości pyłów spożywczych
Panel tematyczny:
Nauki inżynieryjno-techniczne
Forma spotkania:
pokaz
Tryb spotkania:
stacjonarnie
Grupa wiekowa:
szkoła podstawowa kl. 0-3 | szkoła podstawowa kl. 4-6 | szkoła podstawowa kl. 7-8 | szkoła ponadpodstawowa | dorośli
Data wydarzenia:
2025/09/17 10:00
2025/09/17 11:00
2025/09/17 12:00
Miejsce (adres):
Wrocław, Politechnika Wrocławska, bud. A-4, ul. Smoluchowskiego 21
Sala:
Hala Maszyn
Dostępność dla osób z niepełnosprawnościami:
Nie
Liczba miejsc w sali:
10
Zapisy:
od 2025/09/02 do 2025/09/05
Kontakt w sprawie zapisów:
Organizator:
Politechnika Wrocławska, Wydział Mechaniczno-Energetyczny (W9)
Prowadzący:
dr inż, Krzysztof Mościcki, inż. Piotr Bojarski
Afiliacje:
Wydział Mechaniczno-Energetyczny, PWr
